Ταλιμπαν Αφγανισταν - O Kryfos 8hsayros Twn 3 Tris Dolariwn Pisw Apo To Flert Kinas Kai Talimpan Oi Spanies Gaies Toy Afganistan Kai Oi Business Me Ton Orykto Ployto Ths Xwras - Και επίσημα αναλαμβάνουν την διακυβέρνηση του αφγανιστάν οι ταλιμπάν, μετά την κατάληψη του προεδρικού μεγάρου στην καμπούλ και την εγκατάλειψη της χώρας από τον πρόεδρο ασραφ γάνι.

Ταλιμπαν Αφγανισταν - O Kryfos 8hsayros Twn 3 Tris Dolariwn Pisw Apo To Flert Kinas Kai Talimpan Oi Spanies Gaies Toy Afganistan Kai Oi Business Me Ton Orykto Ployto Ths Xwras - Και επίσημα αναλαμβάνουν την διακυβέρνηση του αφγανιστάν οι ταλιμπάν, μετά την κατάληψη του προεδρικού μεγάρου στην καμπούλ και την εγκατάλειψη της χώρας από τον πρόεδρο ασραφ γάνι.. תיעוד של בכירי טליבאן במעון הנשיא בקאבול #afghanistan #taliban #afghanistanburning. Αφγανισταν δυναμεισ ασφαλειασ αφγανισταν ηπα πακισταν ταλιμπαν Ο ανας χακάνι, διοικητής των ταλιμπάν και ηγετικό στέλεχος του δικτύου χακάνι, συναντήθηκε με τον πρώην. Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού.

Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, εξέλιξη που σημαίνει ότι δεν απομένουν. Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της. Μία δημοσιογράφος του bbc αιφνιδιάστηκε σήμερα, όταν την κάλεσε στο κινητό της τηλέφωνο ένας εκπρόσωπος των ταλιμπάν, ενώ βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι βρίσκεται σε εξέλιξη. Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου.

Gtpnluyzabnatm
Gtpnluyzabnatm from www.news247.gr
Είχαν προηγουμένως πάρει τη λασκάρ γκα, πρωτεύουσα της χελμάντ, στο νότιο τμήμα της χώρας, και τη σαγσαράν, την πρωτεύουσα της επαρχίας γορ. Ο λόγος για την yalda hakim, η οποία γεννήθηκε στο αφγανιστάν και μετακόμισε στην αυστραλία το 1986. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, εξέλιξη που σημαίνει ότι δεν απομένουν. Τις καταιγιστικές εξελίξεις στο αφγανιστάν, με την επέλαση των ταλιμπάν που μπήκαν και στην καμπούλ, σχολιάζει ο αναλυτής διεθνών θεμάτων του αντ1, κωνσταντίνος φίλης, προειδοποιώντας για την ανθρωπιστική κρίση. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα μίας εβδομάδας, δήλωσε τοπικός σύμβουλος. Μία 24χρονη φοιτήτρια στο αφγανιστάν περιγράφει πώς η πόλη της καμπούλ άλλαζε μπροστά στα. Η προέλαση τους είναι ανεμπόδιστη, αφού δεν υπάρχει πλέον καμιά αντίσταση από. Οι ταλιμπάν άρχισαν να μπαίνουν στην καμπούλ.

Ο λόγος για την yalda hakim, η οποία γεννήθηκε στο αφγανιστάν και μετακόμισε στην αυστραλία το 1986.

Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. د افغانستان اسلامي امارات‎ ‬, ντα αφγανιστάν ισλαμί αμαράτ) ήταν ισλαμικό κράτος το οποίο σχηματίστηκε τον σεπτέμβριο του 1996, όταν οι ταλιμπάν άρχισαν να διακυβερνούν το. Αφγανισταν, ταλιμπαν, φαϊζαμπαντ | share this story, choose your platform! Οι ταλιμπάν, που βρίσκονται έξω από την καμπούλ, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο, στο οποίο επιδεικνύουν αμερικανικά ελικόπτερα του αφγανικού στρατού στο αεροδρόμιο της κανταχάρ (νότια), μιας πόλης που κατέλαβαν την παρασκευή. Ας σημειωθει οτι ,οι κατα τα αλλα οπισθοδρομικοι ταλιμπαν , ειχαν απαγορευσει την καλλιεργεια της παπαρουνας απο. — hamid shalizi (@hamidshalizi) august 16, 2021 it seems all they wanted was free rides at the theme park #taliban pic.twitter. Το ισλαμικό εμιράτο του αφγανιστάν (παστού: Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι. Το αφγανισταν παραγει τα 3/4 του οπιου που διοχετευεται στην παγκοσμια αγορα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν μια περιοχή στο βόρειο αφγανιστάν στην επαρχία μπάγκλαν, αναγκάζοντας τα κυβερνητικά στρατεύματα να υποχωρήσουν προς την πρωτεύουσα της επαρχίας εν μέσω αύξησης της βίας, δήλωσαν σήμερα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι βρίσκεται σε εξέλιξη. תיעוד של בכירי טליבאן במעון הנשיא בקאבול #afghanistan #taliban #afghanistanburning. Ακόμα πιο αλλόκοτες είναι οι σκηνές που τους δείχνουν πάνω στο καρουζέλ του λούνα πάρκ, καβάλα στα αλογάκια που είναι φτιαγμένα για μικρά παιδιά.

Αφγανισταν, ταλιμπαν, φαϊζαμπαντ | share this story, choose your platform! Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της. Οι ταλιμπάν ανήλθαν στη εξουσία μετά από έναν μακρύ εμφύλιο πόλεμο και κατείχαν το 90% του. Μία δημοσιογράφος του bbc αιφνιδιάστηκε σήμερα, όταν την κάλεσε στο κινητό της τηλέφωνο ένας εκπρόσωπος των ταλιμπάν, ενώ βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα.

A0e7mpzywkkvom
A0e7mpzywkkvom from www.naftemporiki.gr
Κοσμοσ, πρωτο πλανο | tags: Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε πάντα σκοτεινό ουρανό και δεν «μύριζε» συρράξεις. Αφγανισταν, ταλιμπαν, φαϊζαμπαντ | share this story, choose your platform! Ακόμα πιο αλλόκοτες είναι οι σκηνές που τους δείχνουν πάνω στο καρουζέλ του λούνα πάρκ, καβάλα στα αλογάκια που είναι φτιαγμένα για μικρά παιδιά. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι βρίσκεται σε εξέλιξη. — hamid shalizi (@hamidshalizi) august 16, 2021 it seems all they wanted was free rides at the theme park #taliban pic.twitter. د افغانستان اسلامي امارات‎ ‬, ντα αφγανιστάν ισλαμί αμαράτ) ήταν ισλαμικό κράτος το οποίο σχηματίστηκε τον σεπτέμβριο του 1996, όταν οι ταλιμπάν άρχισαν να διακυβερνούν το. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, εξέλιξη που σημαίνει ότι δεν απομένουν.

Μία δημοσιογράφος του bbc αιφνιδιάστηκε σήμερα, όταν την κάλεσε στο κινητό της τηλέφωνο ένας εκπρόσωπος των ταλιμπάν, ενώ βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα.

Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, εξέλιξη που σημαίνει ότι δεν απομένουν. Τουλάχιστον 77 μαχητές ταλιμπάν σκοτώθηκαν από αεροπορικές επιδρομές της πολεμικής αεροπορίας του αφγανιστάν, η οποία έχει εντείνει τα πλήγματα σε θέσεις των ενόπλων στη χώρα, επιβεβαίωσε σήμερα το υπουργείο άμυνας. Ο λόγος για την yalda hakim, η οποία γεννήθηκε στο αφγανιστάν και μετακόμισε στην αυστραλία το 1986. Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της. Το ισλαμικό εμιράτο του αφγανιστάν (παστού: Οι ταλιμπάν πήραν την τζαλαλάμπαντ χωρίς να πέσει τουφεκιά. Η προέλαση τους είναι ανεμπόδιστη, αφού δεν υπάρχει πλέον καμιά αντίσταση από. Και επίσημα αναλαμβάνουν την διακυβέρνηση του αφγανιστάν οι ταλιμπάν, μετά την κατάληψη του προεδρικού μεγάρου στην καμπούλ και την εγκατάλειψη της χώρας από τον πρόεδρο ασραφ γάνι. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη φάρα, πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας στο δυτικό αφγανιστάν, την έβδομη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα πέντε ημερών, ανακοίνωσε μία περιφερειακή. Κοσμοσ, πρωτο πλανο | tags: Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου. Οι ταλιμπάν ανήλθαν στη εξουσία μετά από έναν μακρύ εμφύλιο πόλεμο και κατείχαν το 90% του. Οι ταλιμπάν, που βρίσκονται έξω από την καμπούλ, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο, στο οποίο επιδεικνύουν αμερικανικά ελικόπτερα του αφγανικού στρατού στο αεροδρόμιο της κανταχάρ (νότια), μιας πόλης που κατέλαβαν την παρασκευή.

Ο ανας χακάνι, διοικητής των ταλιμπάν και ηγετικό στέλεχος του δικτύου χακάνι, συναντήθηκε με τον πρώην. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού. Η προέλαση τους είναι ανεμπόδιστη, αφού δεν υπάρχει πλέον καμιά αντίσταση από. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν μια περιοχή στο βόρειο αφγανιστάν στην επαρχία μπάγκλαν, αναγκάζοντας τα κυβερνητικά στρατεύματα να υποχωρήσουν προς την πρωτεύουσα της επαρχίας εν μέσω αύξησης της βίας, δήλωσαν σήμερα. Οι ταλιμπάν, που βρίσκονται έξω από την καμπούλ, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο, στο οποίο επιδεικνύουν αμερικανικά ελικόπτερα του αφγανικού στρατού στο αεροδρόμιο της κανταχάρ (νότια), μιας πόλης που κατέλαβαν την παρασκευή.

Qsq67bcculca8m
Qsq67bcculca8m from www.ertnews.gr
د افغانستان اسلامي امارات‎ ‬, ντα αφγανιστάν ισλαμί αμαράτ) ήταν ισλαμικό κράτος το οποίο σχηματίστηκε τον σεπτέμβριο του 1996, όταν οι ταλιμπάν άρχισαν να διακυβερνούν το. Ο ανας χακάνι, διοικητής των ταλιμπάν και ηγετικό στέλεχος του δικτύου χακάνι, συναντήθηκε με τον πρώην. Μία δημοσιογράφος του bbc αιφνιδιάστηκε σήμερα, όταν την κάλεσε στο κινητό της τηλέφωνο ένας εκπρόσωπος των ταλιμπάν, ενώ βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα. Κοσμοσ, πρωτο πλανο | tags: Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου. Οι ταλιμπάν πήραν την τζαλαλάμπαντ χωρίς να πέσει τουφεκιά. Ο λόγος για την yalda hakim, η οποία γεννήθηκε στο αφγανιστάν και μετακόμισε στην αυστραλία το 1986. תיעוד של בכירי טליבאן במעון הנשיא בקאבול #afghanistan #taliban #afghanistanburning.

Ο ανας χακάνι, διοικητής των ταλιμπάν και ηγετικό στέλεχος του δικτύου χακάνι, συναντήθηκε με τον πρώην.

Τουλάχιστον 77 μαχητές ταλιμπάν σκοτώθηκαν από αεροπορικές επιδρομές της πολεμικής αεροπορίας του αφγανιστάν, η οποία έχει εντείνει τα πλήγματα σε θέσεις των ενόπλων στη χώρα, επιβεβαίωσε σήμερα το υπουργείο άμυνας. Το αφγανισταν παραγει τα 3/4 του οπιου που διοχετευεται στην παγκοσμια αγορα. Η προέλαση τους είναι ανεμπόδιστη, αφού δεν υπάρχει πλέον καμιά αντίσταση από. Οι ταλιμπάν πήραν την τζαλαλάμπαντ χωρίς να πέσει τουφεκιά. Τις καταιγιστικές εξελίξεις στο αφγανιστάν, με την επέλαση των ταλιμπάν που μπήκαν και στην καμπούλ, σχολιάζει ο αναλυτής διεθνών θεμάτων του αντ1, κωνσταντίνος φίλης, προειδοποιώντας για την ανθρωπιστική κρίση. Μία δημοσιογράφος του bbc αιφνιδιάστηκε σήμερα, όταν την κάλεσε στο κινητό της τηλέφωνο ένας εκπρόσωπος των ταλιμπάν, ενώ βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα. Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου. Το ισλαμικό εμιράτο του αφγανιστάν (παστού: Είχαν προηγουμένως πάρει τη λασκάρ γκα, πρωτεύουσα της χελμάντ, στο νότιο τμήμα της χώρας, και τη σαγσαράν, την πρωτεύουσα της επαρχίας γορ. Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα μίας εβδομάδας, δήλωσε τοπικός σύμβουλος. د افغانستان اسلامي امارات‎ ‬, ντα αφγανιστάν ισλαμί αμαράτ) ήταν ισλαμικό κράτος το οποίο σχηματίστηκε τον σεπτέμβριο του 1996, όταν οι ταλιμπάν άρχισαν να διακυβερνούν το. Οι ταλιμπάν, που βρίσκονται έξω από την καμπούλ, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο, στο οποίο επιδεικνύουν αμερικανικά ελικόπτερα του αφγανικού στρατού στο αεροδρόμιο της κανταχάρ (νότια), μιας πόλης που κατέλαβαν την παρασκευή.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook